sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Nyt kannustetaan Leijonat voittoon!

9h ja 15 min. Niin kauan tällä hetkellä on vuoden 2014 jääkiekon maailmanmestaruuskisojen finaaliin, missä kohtaavat Suomi ja Venäjä. Vaikka Suomen alkutaival oli vaikea ja Sveitsin avulla päästiin välieriin, niin harva uskoi Suomeen ja siihen, että Suomi pääsisi finaaliotteluun asti. Nyt kuitenkin kaikki varmasti omissa kotikatsomoissa on kannustamassa Leijonia voittoon.

Rantapallo.fi Vuoden 2011 MM-kisojen voitto
Tämän illan pelistä tulee aivan varmasti mahtava ja toivottavasti myös voitokas. Ja kuten monta kertaa on sanottu niin ilman meidän Pekka Rinnettä ei oltaisi tänne asti päästy. Rinne on ollut Leijonien kulmakivi ja napsinut niin monet melkein mahdottomat kiekot kouraansa. Nyt siis toivotaan Rinteelle kisojen neljättä nollapeliä ja voittoa Venäjästä. Tästä ottelusta tulee aivan varmasti tiukka, sillä Venäjä on ollut vahva alusta lähtien. Uskoisin. että voitto tulee joko yhdellä maalilla tai sitten vastaavasti todella monella maalilla, kun vastajoukkue turhautuu, aivan kuten kävi vuoden 2011 finaalipelissä. Nyt siis toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

MTV.fi Tomi Sallinen
Pakko kuitenkin meidän Leijonista on olla ylpeä. Ne lähti kisoihin joukkueella, johon ei uskottu ja jossa oli monen monta ensikertalaista, yhteensä muistaakseni 15 kappaletta. Vaikka alkupelit meni rämpien eteenpäin, niin Leijonat saavutti sen mitä he lähtivät hakemaan, finaalipaikan.Vaikka alussa kukaan joukkueesta ei tavoitteita huutanut ääneen, niin varmasti he ovat tavoitelleet sitä kirkkainta mitalia.

MTV.fi Petri Kontiola
Tällä kertaa en lähde purkamaan tulevaa peliä miltään näkökannalta, se menee kuin menee. Ja vaikka tulisi "vain" hopea, niin ollaan ylpeitä! Se on tuolla joukkueella aivan fantastisen mahtava suoritus! Vaikka se varmasti alussa tuntuukin kamalalta hävitä kultapeli ja saada hopea, niin loppupeleissä ja tilastojen valossa se on kuitenkin suurempi saavutus kuin pronssimitali.

Nyt kuitenkin peukut pystyyn, että Venäjän päävalmentaja saa toimitsijakiellon, jotta siellä vähän pakka sekoittuisi ja se antaisi Suomelle varmasti ison henkisen ylivoiman. Itse uskon, että päävalmentajan laittaminen ottelukieltoon on varmasti Venäjän joukkueelle iso takaisku, joka toisi Suomelle ison etulyöntiaseman. Kun vaan IIHF:ssä oltaisiin oikeudenmukaisia ja noudatettaisiin sitä kuuluisaa sääntökirjaa mikä yksiselitteisesti kieltää Venäjän päävalmentajan kaltaiset eleet. Toivotaan siis oikeudenmukaisuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti